YOU ARE HERE: HOME Account

Ja, alle tarieven op de site zijn inclusief BTW, op uw factuur staat de BTW vermeld.

Nadat u een dienst bij ons heeft afgenomen krijgt u hiervan een factuur, wij hanteren een betalingstermijn van 16 dagen. Wanneer u de factuur niet tijdig betaald en u geen contact met ons op heeft genomen, ontvangt u van ons een betalingsherinnering: waarschijnlijk bent u de factuur vergeten. Wanneer u na de eerste betalingsherinnering het

Tijdens de looptijd van uw contract kunt u wel upgraden maar niet downgraden. Downgraden kan aan het einde van de looptijd van uw contract worden uitgevoerd.

Voor particulieren zijn de periodes per jaar. Zakelijke klanten kunnen kiezen tussen; maand, kwartaal en jaarcontracten.

Het kan zijn dat uw betaling onze brief heeft gekruist, mocht dit het geval zijn dat vragen wij u de herinnering als niet geschreven te beschouwen.

Elk contract voor een domeinnaam wordt aangegaan voor een heel jaar. Wanneer dit jaar verstreken is en wij hebben geen opzegging van uw ontvangen wordt het contract automatisch verlengd met een jaar.

Het is bij ons mogelijk om je domeinnamen en webhosting te betalen met iDEAL, CreditCard, PayPal en Automatisch Incasso.

Het kan voorkomen dat u door omstandigheden onze factuur tijdelijk niet kan betalen, wanneer dit het geval is raden wij u aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Hierdoor worden onnodige incassokosten voorkomen. Samen met u wordt er dan gekeken naar een passende oplossing.

Alle prijzen en specificaties zijn te vinden op: Eli.nl De prijzen per domein-extensie verschillen van elkaar. Dit betekent dat voor elke domein-extensie een andere prijs gehanteerd wordt. Domein-extensies worden aangeboden door verschillende “registrars” (uitgevers van domeinnamen inclusief extensies), hierdoor verschillen de prijzen per extensie. Indien het een andere (duurdere) domein-extensie betreft, zal de totaalprijs hoger uitvallen. De pakketprijzen

Het is per domeinnaam mogelijk één pakket af te nemen. Maar hoe weet je nou welk pakket het beste bij je past? Bekijk hiervoor onderstaande vraagstellingen. Het is naderhand altijd mogelijk om van pakket te wijzigen. Alleen een domeinnaam? Indien je enkel een domeinnaam wilt registreren zonder de opties voor e-mail, het maken van een website of

OBEN