DOWNLOADS

BROCHURE 01.pdf

Click on the icon to download the brochure

ONTVANG ONLINE TIPS & TRICKS

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang acties, tips en & tricks om het maximale uit je website te halen.

TESTIMONIALS

Domeinregistratie

Heb jij een briljante ingeving voor een domeinnaam op het web? Voor je bedrijf, website of webshop? Of misschien wel voor je kind of kleinkind? Leg die dan vandaag nog vast! Bij Eli Domains kun je een domeinnaam vastleggen door hem te registreren. Je doet dit tegen een lage prijs en kunt kiezen uit meer dan 100 verschillende extensies.

DNS hosting

Bij een domeinregistratie is DNS-beheer gratis inbegrepen. Met DNS-beheer beheer je zelf de DNS-instellingen van al je domeinnamen. Via Mijn Hostnet krijg je de optie om zelf A-, AAAA-, MX-, TXT-, SRV- of CNAME-records te maken, wijzigen of verwijderen. Ook het instellen van subdomeinen en wildcards is mogelijk met DNS-beheer. Wil je graag managed DNS hebben dan beheren wij je records en zorgen dat deze altijd bereikbaar is.

Merk bescherming

Met merk bescherming monitoren wij dagelijks en systematisch of gelijkende merken worden aangevraagd in de merkenregisters, websites en domeinnamen. Zodat u tijdig kunt optreden tegen mogelijke inbreukmakers. Merk bewaking geeft u de rust en zekerheid dat niemand anders uw merk of een sterk gelijkend merk registreert online.

TOP