.com domeinnaam registreren bij Eli.nl

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een domeinnaam. Het begint allemaal bij een domeinnaam. Met een domeinnaam waaraan u uw website heeft gekoppeld maakt u duidelijk wat u te bieden heeft. Een domeinnaam is de eerste indruk voor uw klant of bezoeker. Bijna ieder land heeft tegenwoordig zijn eigen domein extensie. Bij ons kunt u voor bijna elk domein extensie terecht. Bij het registreren kunt u kiezen uit een beheerde domeinregistratie door ons of u kunt uw eigen DNS van uw domein beheren. Eli Domains biedt u transparante prijzen bij de registratie van domeinnamen. Geen verborgen kosten bij uw domeinnaam registratie, maar gewoon heldere, duidelijke en transparante prijzen. En dat geldt voor zowel het startjaar als de opvolgende jaren dat u bij ons klant bent!

Voorwaarden .com domeinnamen

De .com domeinnaam is in eerste instantie ingevoerd als extensie voor bedrijven en instellingen met een commercieel en internationaal karakter. Inmiddels is het .com domein al lang niet meer alleen gericht op commercieel gebruik. Iedereen mag en kan een .com domeinregistratie aanvragen, hier zijn geen voorwaarden aan verbonden. Er zijn wel voorwaarden verbonden aan de inhoud van een .com domeinnaam. Een .com domein mag bestaan uit letters (a-z), cijfers (0-9) en het minteken (-). Het minteken mag echter niet aan het begin en aan het eind van de .com domeinnaam worden geplaatst. Als laatste mag een .com domeinnaam bestaan uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. Check hier welke .com domeinnamen beschikbaar zijn.

Jouw .com domeinnaam checken en registreren

Ben je er uit? Check dan snel online of jouw gewenste domein beschikbaar is. Naast de beschikbaarheid van je .com domeinnaam zie je tevens welke andere extensies beschikbaar zijn om vast te leggen. Dit kan handig zijn ter bescherming van jouw domein, iemand anders kan jouw domeinnaam met die andere extensies dan niet meer registreren. Nadat je de .com domeinnaam hebt gecheckt, vraag je deze eenvoudig meteen online aan.

Automatisch verlengen

Bij Eli Domains verlengen wij automatisch je domeinnamen. Wil je dit niet kan je deze optie in het beheersysteem uitschakelen.

Snel domeinen toevoegen

Bescherm je naam en registreer ook meteen de andere extensies. Ons systeem laat meteen zien welke andere extensies er nog vrij zijn.

Gemakkelijk controlepaneel

Ons controlepaneel is zo ontworpen dat je met een druk op de knop al je domeinnamen kunt beheren en doorsturen.

Beheer je nameservers

Pas gemakkelijk en real-time de nameservers van je domeinnaam aan. Kies voor DNS management om ook je DNS-records te beheren.

Domein-vergrendeling

Niemand kan zomaar de verhuiscode van jouw domeinnamen opvragen, wij locken automatisch de domeinnamen en verwijderen deze lock pas als jij het zegt.

Verdien geld met je domeinnamen

Met onze landingpages speciaal ontworpen om je domeinnaam te verkopen laat je iedereen weten dat jouw domeinnaam te koop is.

TOP