YOU ARE HERE: HOME404 Error Pagina’s

404 Error Pagina’s

Error pagina’s staan u toe om te controleren wat bezoekers zien wanneer zij deze soorten fouten tegenkomen:

401 Onbevoegd (de bezoeker heeft geen toestemming om de file/directory te bekijken)
403 Verboden (toegang tot de file/directory is niet mogelijk)
404 De file of directory wordt niet gevonden
500 Een fout kwam op de server voor

Aanpassen van de Error Pagina’s
Er zijn twee manieren om error pagina’s te veranderen.

Methode 1:
Vanuit het Error Page menu, klikt u op de file name of de error pagina die u wilt veranderen. Er zal een textbox verschijnen, waarin u uw HTML code kan invoeren.

Method 2:
Creëer de files zelf in een HTML editor en upload deze naar uw public_html directory. De files moeten de .shtml extensie hebben.