YOU ARE HERE: HOMEAccount gegevens wijzigen

Account gegevens wijzigen

Je kan via de beheerpagina de gegevens in je Eli.nl account wijzigen. Hiervoor is het nodig om eerst in te loggen op de Eli.nl website.

Zodra je bent ingelogd voer je de volgende stappen uit, klik hiervoor eerst op “Mijn Account“:

1. Open links in het menu “Instellingen” en klik hierop om de onderliggende opties weer te geven.
  2. Klik op “Mijn gegevens” voor je persoonlijke gegevens.
  3. Klik op “Inloggegevens wijzigen” voor je gebruikersnaam en wachtwoord.
  4. Klik op “Betaalgegevens” voor je betaalgegevens.