Met het vrijwaringsformulier kun je je gegevens afschermen in de Whois

Standaard zijn de houdergegevens van domeinnamen vrij op te vragen d.m.v. een whois-lookup.

Wanneer je liever niet wilt dat je gegevens openbaar opvraagbaar zijn is het mogelijk om de gegevens van Eli.nl weer te geven in de whois i.p.v. je eigen gegevens.
Om de gegevens door ons te laten aanpassen kun je ons een vrijwaring sturen

De vrijwaring dient ervoor om aan te geven dat hoewel de gegevens van Eli.nl worden weergegeven in de Whois, Eli.nl niet aansprakelijk is voor het gebruik of de inhoud van de op de domeinnaam / website geplaatste informatie.

De domeinnaam blijft je eigendom ondanks het feit dat de gegevens van Eli.nl in de Whois worden getoond.

Nadat het formulier door ons is ontvangen zullen de gegevens spoedig door ons worden aangepast. Deze service kost eenmalig € 20,00 excl btw voor de meest gangbare domeinnaam extensies (.nl, .be, .eu, .com, .net, .org, .biz en .info).

Domeinnamen met andere extensies kunnen we ook voor je vrijwaren, de prijzen hiervan zijn op aanvraag beschikbaar.

Waar moet ik beginnen?

Als je al een hostingpakket hebt

Je website verhuizen naar ons is makkelijk en pijnloos. We verzorgen de volledige migratie, inclusief de migratie van je e-mails.

Als je nog geen hostingpakket hebt

Als je een website bouwt, begin je met het kiezen van een domein en een hosting pakket. Je kunt meteen beginnen met het installeren van je favoriete applicaties zoals Wordpress en het instellen van je e-mail, dit is allemaal inclusief. We helpen jou als je vastloopt of vragen hebt. Alle plannen zijn perfect voor het hosten van je website, en je zult binnen minuten klaar zijn om aan de slag te gaan.

Betrouwbare en complete webhosting

Ben jij op zoek naar betrouwbare en complete webhosting om een website te beginnen? Met het alles-in-een hostingpakket van Eli.nl kun je direct aan de slag. Met onze webhosting ontvang je voldoende schijfruimte en kies je zelf een domeinnaam, die bij de prijs is inbegrepen. Ook beschik je over een compleet e-mailpakket. Dit alles tegen de laagste prijs.
TOP