Google MX records instellen

Wanneer je gebruik wilt maken van Google Apps voor Business dien je specifieke dns records in te stellen voor Google.

Wij hebben een knop in DirectAdmin waarmee je dit snel en eenvoudig kunt instellen. Als je inlogt in directadmin zie je onder "e-mail management" een linkje staan "set google mx records".

Zodra je hier op klikt dan worden direct de Google G-suite MX records ingesteld en het vinkje bij local mailserver uitgevinkt.

Binnen enkele uren zal de email via Google verlopen, let wel dat je een Google G-Suite abonnement dient af te nemen.

Waar moet ik beginnen?

Als je al een hostingpakket hebt

Je website verhuizen naar ons is makkelijk en pijnloos. We verzorgen de volledige migratie, inclusief de migratie van je e-mails.

Als je nog geen hostingpakket hebt

Als je een website bouwt, begin je met het kiezen van een domein en een hosting pakket. Je kunt meteen beginnen met het installeren van je favoriete applicaties zoals Wordpress en het instellen van je e-mail, dit is allemaal inclusief. We helpen jou als je vastloopt of vragen hebt. Alle plannen zijn perfect voor het hosten van je website, en je zult binnen minuten klaar zijn om aan de slag te gaan.

Betrouwbare en complete webhosting

Ben jij op zoek naar betrouwbare en complete webhosting om een website te beginnen? Met het alles-in-een hostingpakket van Eli.nl kun je direct aan de slag. Met onze webhosting ontvang je voldoende schijfruimte en kies je zelf een domeinnaam, die bij de prijs is inbegrepen. Ook beschik je over een compleet e-mailpakket. Dit alles tegen de laagste prijs.
TOP