YOU ARE HERE: HOMEEmail accounts aanmaken

Email accounts aanmaken

Om een e-mail account aan te maken, dient u eerst in te loggen in uw control panel. Klik vervolgens op “POP3 e-mail accounts”. U ziet dat er al een e-mail account is aangemaakt: gebruikersnaam@uwdomain.nl. Dit account is blijvend en kan niet worden verwijderd.

Om een nieuw POP3 account aan te maken, klikt u op “Nieuw mailaccount”. U ziet nu de volgende tabel:

Voer nu uw gewenste e-mail adres in en het door u gewenste wachtwoord (of druk op de knop om een willekeurig wachtwoord te genereren. Ook kunt u opgeven wat de maximale grootte is van de mailbox. Klik daarna op “Maak.” De pagina wordt nu ververst en u krijgt het volgende te zien:

Notitie: U kunt geen POP3 account maken als de gebruikersnaam al wordt gebruikt door een autoresponder, forwarder of mailinglijst.