YOU ARE HERE: HOMEHoe stel ik een autoresponder in?

Hoe stel ik een autoresponder in?

Om een autoresponder in te stellen, moet u het volgende doen:

Log in op het beheerpaneel door in te loggen in uw directadmin beheer paneel, dit doet u door :2222 achter uw domeinnaam te plaatsen. b.v: www.domeinnaam.nl:2222 hier komt u in een inlog scherm waarna u in het beheer paneel terecht komt. U kunt dit systeem ook bereiken via mijn.eli.nl.

Ga naar Autoresponders

Klik op Create New Autoresponder

Kies een email adres (bijvb. noreply@uwdomeinnaam.nl)

Vul uw bericht in
U kunt er voor kiezen om een cc te sturen naar een bepaald adres, vink ‘Sent CC to:’ dan aan en vul het email adres dan in

Klik op create

U heeft nu een autoresponder aangemaakt.