YOU ARE HERE: HOMEHoe upload ik mijn site?

Hoe upload ik mijn site?

U kunt op 2 manieren uw website uploaden:

1. Via FTP, u heeft hiervoor gegevens van ons ontvangen. Stel deze gegevens in in uw FTP programma en upload uw site in de /public_html directory. De eerste pagina van uw website dient index.html of index.php te heten.

2. Via het DirectAdmin controlpanel. Na inloggen op het controlpanel (gegevens hiervoor heeft u ontvangen) kunt u kiezen voor “File Manager” onderin in het bestanden overzicht kunt u mappen en bestanden aanmaken en bewerken.