YOU ARE HERE: HOMEInloggen op het beheersysteem

Inloggen op het beheersysteem

Een account bestaat uit een gebruikersnaam en een wachtwoord. De gebruikersnaam is het e-mailadres waarmee je jouw domein(en) hebt geregistreerd.

1. Vul je Eli.nl gebruikersnaam in op mijn.eli.nl/Klantenpaneel of klik op de link op www.eli.nl.
  2. Vul het bijbehorende wachtwoord in.
  3. Klik op “Inloggen” om in te loggen.

Kun je niet inloggen?

• Heb je nog geen Eli.nl account? Klik op “Aanmelden” om een account aan te maken.
  • Je wachtwoord kwijt of vergeten? Klik dan op “Wachtwoord vergeten“.
  • Je gebruikersnaam kwijt of vergeten? Neem contact op met onze techneuten.

Problemen met inloggen?

Oudere browsers kunnen problemen geven met het inloggen op je Eli.nl account. Om dit op te lossen kan je de browser updaten. Op de website www.browser-update.org kan je meer informatie vinden over het updaten van je browser.