YOU ARE HERE: HOMEInloggen op de helpdesk

Inloggen op de helpdesk

Voor het inloggen op de helpdesk heb je een helpdesk-account nodig. Dit staat tegenwoordig los van je Eli.nl account. Daarnaast kun je nu ook inloggen met Twitter, Facebook of Google+.

Om in te loggen ga je naar de voorpagina van de helpdesk: hulp.eli.nl In het veld “Mijn activiteiten” staat een knop “Inloggen”.

Ik heb nog geen account
Klik in het inlog venster op ‘Registreren’ en volg de instructies om een nieuw account aan te maken.

Ik heb eerder via e-mail contact met jullie gehad
Als je al eerder via e-mail contact hebt gehad met een supportmedewerker, dan ben je al geregistreerd. Maar waarschijnlijk heb je dan nog geen wachtwoord. In dit geval kan je in het inlog-venster klikken op ‘Een wachtwoord aanvragen’. Er verschijnt dan een venster waar je je e-mail adres kunt invoeren. Vervolgens ontvang je een e-mail met instructies voor het aanmaken van een nieuw wachtwoord:

Ik ben mijn helpdesk wachtwoord vergeten
Heb je al een account, maar weet je je wachtwoord niet meer? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan door op ‘Mijn wachtwoord vergeten’ te klikken. Ook nu verschijnt er een popup venster waarin je je e-mail adres kunt opgeven.