YOU ARE HERE: HOMEHet maken van een Catch-All Adres

Het maken van een Catch-All Adres

Wij raden het maken van een Catch-All E-Mail af aangezien u dan heel veel meer spam binnen krijgt dan normaal.

Wanneer de server e-mail ontvangt op een adres die niet bestaat, moet het iets met deze berichten doen. Het control paneel geeft u deze drie mogelijkheden:

Server verwijdert de berichten en laat de afzender weten dat dit adres niet bestaat. 2. Server verwijdert de berichten zonder de afzender te laten weten dat dit adres niet bestaat. 3. Server stuurt de berichten door naar een ander geldig e-mail adres.

Om te kunnen kiezen tussen deze drie opties, dient u eerst toegang te hebben tot het “E-Mail Menu” van het control panel. Dan klikt u op “Catch-All E-Mail”. U zult het volgende zien:

Kies de gewenste optie en klik “Update.”