YOU ARE HERE: HOMEVerhuisservice

Verhuisservice

Bij een verhuizing naar Eli.nl hoort ook het verhuizen van je website. Mocht het jou zelf niet lukken je website naar ons te verhuizen dan kunnen wij dit ook voor je doen! Laat ons het werk doen en geef alles uit handen.

Wat doen wij precies?
Wij vragen van jou de inloggegevens van je oude hostingprovider. Hieronder verstaan wij FTP- en (optioneel) database-gegevens. Met deze gegevens stellen wij de website bij je oude provider veilig. Na het veiligstellen van de data, verhuizen we deze naar je pakket bij ons. Eenmaal klaar, ontvangen we graag de verhuiscode van je domeinnaam. Je domeinnaam wordt pas verhuisd op het moment dat je website is overgezet, zo zorgen we ervoor dat je website niet offline gaat!

Wat kost dit?
Voor deze service rekenen wij een tarief van €50,- incl. btw per uur. Voorafgaand aan dit proces maken wij een inschatting. Reguliere websites met CMS’en zoals WordPress, Joomla! en Drupal kunnen vaak al binnen een uur worden verhuisd.

Ja dit wil ik!
Wil je graag gebruik maken van onze verhuisservice? Maak dan direct een ticket aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.