Wij maken elke dag meerdere backups die je zelf kan terugzetten

Met Easy Back-ups kun je zorgeloos aan de slag. In één klik heb je namelijk een volledige back-up gemaakt van je website. Easy Back-ups bieden het vertrouwen om naar hartenlust nieuwe dingen te proberen en te experimenteren. Jij hebt de controle en vrijheid om met je website te doen wat jij wilt.

Je Easy Back-up is ook in één klik weer teruggezet en je website wordt snel weer in zijn originele staat hersteld. De Easy Back-up blijft bestaan, zodat je altijd terug kan naar je vertrouwde situatie. Een beter punt bereikt? Dan heb je zo weer een nieuwe Easy Back-up gemaakt.

Waar moet ik beginnen?

Als je al een hostingpakket hebt

Je website verhuizen naar ons is makkelijk en pijnloos. We verzorgen de volledige migratie, inclusief de migratie van je e-mails.

Als je nog geen hostingpakket hebt

Als je een website bouwt, begin je met het kiezen van een domein en een hosting pakket. Je kunt meteen beginnen met het installeren van je favoriete applicaties zoals Wordpress en het instellen van je e-mail, dit is allemaal inclusief. We helpen jou als je vastloopt of vragen hebt. Alle plannen zijn perfect voor het hosten van je website, en je zult binnen minuten klaar zijn om aan de slag te gaan.

Geïnteresseerd in hosting?

Wij beantwoorden je vragen en zorgen ervoor dat je bedrijf snel en naadloos migreert naar onze hosting.
TOP