Standaard composer in je hostingpakket

Composer is een dependancy manager in PHP. Met een dependancy manager kun je diverse externe libraries installeren/updaten waar jouw website gebruik van maakt. Normaliter moet je deze libraries eerst apart downloaden en op je webruimte plaatsen maar dit maakt Composer dus een stuk makkelijker.

Dit stel je dan in d.m.v. het bestand composer.jason. Wanneer je vervolgens via SSH het commando composer install aanroept, dan zal composer alle libraries die je hebt aangegeven installeren. Je kunt ook alle libraries updaten door composer update aan te roepen.

Waar moet ik beginnen?

Als je al een hostingpakket hebt

Je website verhuizen naar ons is makkelijk en pijnloos. We verzorgen de volledige migratie, inclusief de migratie van je e-mails.

Als je nog geen hostingpakket hebt

Als je een website bouwt, begin je met het kiezen van een domein en een hosting pakket. Je kunt meteen beginnen met het installeren van je favoriete applicaties zoals Wordpress en het instellen van je e-mail, dit is allemaal inclusief. We helpen jou als je vastloopt of vragen hebt. Alle plannen zijn perfect voor het hosten van je website, en je zult binnen minuten klaar zijn om aan de slag te gaan.

Geïnteresseerd in composer hosting?

Wij beantwoorden je vragen en zorgen ervoor dat je bedrijf snel en naadloos migreert naar onze hosting.
TOP