Lokaal of externe database, of lokale database extern

MySQL hosting gaat bij Eli.nl hand in hand met webhosting voor PHP en stelt je in staat om een dynamische website of applicatie te onderhouden.

Je krijgt standaard MySQL databases, ongeacht welk webhosting pakket je kiest. Daarnaast installeren wij standaard PHPMyAdmin op jouw account zodat je heel gemakkelijk zelf uw databases online kunt beheren.

Onze hostingpakketten zijn zo samengesteld dat je met een lokale of externe database kan gebruiken. Daarnaast kan je de lokale database beschikbaar maken voor extern gebruik.

Waar moet ik beginnen?

Als je al een hostingpakket hebt

Je website verhuizen naar ons is makkelijk en pijnloos. We verzorgen de volledige migratie, inclusief de migratie van je e-mails.

Als je nog geen hostingpakket hebt

Als je een website bouwt, begin je met het kiezen van een domein en een hosting pakket. Je kunt meteen beginnen met het installeren van je favoriete applicaties zoals Wordpress en het instellen van je e-mail, dit is allemaal inclusief. We helpen jou als je vastloopt of vragen hebt. Alle plannen zijn perfect voor het hosten van je website, en je zult binnen minuten klaar zijn om aan de slag te gaan.

Geïnteresseerd in hosting?

Wij beantwoorden je vragen en zorgen ervoor dat je bedrijf snel en naadloos migreert naar onze hosting.
TOP