Waarom maakt HTTP/2 mijn website sneller?

Een VPS is de ideale stap tussen webhosting en een eigen dedicated server. Een VPS is een virtuele server welke zelf of door ons wordt beheerd. Onze VPS-pakketten bieden krachtige servers in een globaal netwerk met sterke firewalls om aanvallen af te wenden. Speciaal voor gebruikers van WordPress met de WooCommerce plugin hebben wij WordPress / WooCommerce geoptimaliseerde servers. Deze servers zijn samengesteld door ons team van WordPress experts en leveren een gegarandeerde snelheidsverbetering ten opzichte van traditionele hosting.

Waar moet ik beginnen?

Als je al een hostingpakket hebt

Je website verhuizen naar ons is makkelijk en pijnloos. We verzorgen de volledige migratie, inclusief de migratie van je e-mails.

Als je nog geen hostingpakket hebt

Als je een website bouwt, begin je met het kiezen van een domein en een hosting pakket. Je kunt meteen beginnen met het installeren van je favoriete applicaties zoals Wordpress en het instellen van je e-mail, dit is allemaal inclusief. We helpen jou als je vastloopt of vragen hebt. Alle plannen zijn perfect voor het hosten van je website, en je zult binnen minuten klaar zijn om aan de slag te gaan.

Geïnteresseerd in een HTTP/2 hosting?

Wij beantwoorden je vragen en zorgen ervoor dat je bedrijf snel en naadloos migreert naar onze HTTP/2 hosting.
TOP