Maak je website sneller met Memcached hosting

Het idee van Memcached is eigenlijk een zeer snelle manier van cachen waarbij je data via de key->value manier opslaat. Je slaat niet alle data hierin op, maar enkel de veelgevraagde data die keer op keer weer van belang is. Doordat het systeem deze data niet helemaal opnieuw hoeft te berekenen, maar uit het zeer snelle memory kan halen, zal dit een enorme boost geven aan de laadtijd van de website of webshop. Bij Eli.nl hebben leveren wij als een van de weinige hostingpartijen gratis Memcached bij ieder pakket.

Waar moet ik beginnen?

Als je al een hostingpakket hebt

Je website verhuizen naar ons is makkelijk en pijnloos. We verzorgen de volledige migratie, inclusief de migratie van je e-mails.

Als je nog geen hostingpakket hebt

Als je een website bouwt, begin je met het kiezen van een domein en een hosting pakket. Je kunt meteen beginnen met het installeren van je favoriete applicaties zoals Wordpress en het instellen van je e-mail, dit is allemaal inclusief. We helpen jou als je vastloopt of vragen hebt. Alle plannen zijn perfect voor het hosten van je website, en je zult binnen minuten klaar zijn om aan de slag te gaan.

Geïnteresseerd in hosting?

Wij beantwoorden je vragen en zorgen ervoor dat je bedrijf snel en naadloos migreert naar onze hosting.
TOP