Maak je website sneller door Redis Cache hosting

De meeste mensen zullen Redis cache nog niet kennen, vandaar leggen we het graag uit voor je. Redis is een caching tool waarmee je een website of webshop een heel stuk sneller kunt maken. Het schrijft namelijk cache data(veelgebruikte data) weg naar een externe server die supersnel te bereiken en lezen is. Hierdoor hoeft jouw website of webshop niet elke keer alle data opnieuw te berekenen maar kan het deze snel uit de Redis cache halen. Dit geeft een ontzettende boost aan jouw website of webshop.

Waar moet ik beginnen?

Als je al een hostingpakket hebt

Je website verhuizen naar ons is makkelijk en pijnloos. We verzorgen de volledige migratie, inclusief de migratie van je e-mails.

Als je nog geen hostingpakket hebt

Als je een website bouwt, begin je met het kiezen van een domein en een hosting pakket. Je kunt meteen beginnen met het installeren van je favoriete applicaties zoals Wordpress en het instellen van je e-mail, dit is allemaal inclusief. We helpen jou als je vastloopt of vragen hebt. Alle plannen zijn perfect voor het hosten van je website, en je zult binnen minuten klaar zijn om aan de slag te gaan.

Geïnteresseerd in Redis Cache hosting?

Wij beantwoorden je vragen en zorgen ervoor dat je bedrijf snel en naadloos migreert naar onze Redis Cache hosting.
TOP