Installeer gratis 350 populaire scripts met Softaculous

Softaculous wordt standaard geleverd op al onze webhostingpakketten. Softaculous is net zoals Installatron een automatische installer voor populaire systemen zoals WordPress, Magento, Drupal of WooCommerce.
Naast het automatisch installeren onderhoud Softaculous ook de software door deze constant te updaten naar de meest recente versie. Hierdoor hoef je je nooit zorgen te maken om de veiligheid van jouw website.

Waar moet ik beginnen?

Als je al een hostingpakket hebt

Je website verhuizen naar ons is makkelijk en pijnloos. We verzorgen de volledige migratie, inclusief de migratie van je e-mails.

Als je nog geen hostingpakket hebt

Als je een website bouwt, begin je met het kiezen van een domein en een hosting pakket. Je kunt meteen beginnen met het installeren van je favoriete applicaties zoals Wordpress en het instellen van je e-mail, dit is allemaal inclusief. We helpen jou als je vastloopt of vragen hebt. Alle plannen zijn perfect voor het hosten van je website, en je zult binnen minuten klaar zijn om aan de slag te gaan.

Geïnteresseerd in Softaculous?

Wij beantwoorden je vragen en zorgen ervoor dat je bedrijf snel en naadloos migreert naar onze Softaculous hosting-servers.
TOP