Je WordPress website incl eigen domein en email!

De Eli.nl WordPress hostingpakketten verlagen de drempel om met WordPress aan de slag te gaan. De installatie gaat razendsnel, en in de veilige modus worden updates automatisch uitgevoerd, zelfs van je plugins. Back-ups worden automatisch in de achtergrond uitgevoerd. Als je ooit je wachtwoord voor WordPress zou vergeten, dan kan je deze gemakkelijk resetten via onze klantenlogin. Omdat onze databaseservers uitsluitend gebruik maken van SSD opslag, kan je rekenen op snelle performance.

Waar moet ik beginnen?

Als je al een hostingpakket hebt

Je website verhuizen naar ons is makkelijk en pijnloos. We verzorgen de volledige migratie, inclusief de migratie van je e-mails.

Als je nog geen hostingpakket hebt

Als je een website bouwt, begin je met het kiezen van een domein en een hosting pakket. Je kunt meteen beginnen met het installeren van je favoriete applicaties zoals Wordpress en het instellen van je e-mail, dit is allemaal inclusief. We helpen jou als je vastloopt of vragen hebt. Alle plannen zijn perfect voor het hosten van je website, en je zult binnen minuten klaar zijn om aan de slag te gaan.

Geïnteresseerd in WordPress hosting?

Wij beantwoorden je vragen en zorgen ervoor dat je snel en naadloos migreert naar onze WordPress hosting.
TOP